Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли колеги закупили 159 на старо - впечатления?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ако ви се потят стъклата има няколко варианта:

- затворена клапа за външен въздух
    - мръсен филтър и от там малък дебит
    - има и още един, но при нови коли е малко вероятно

----------------------------
    FIAT Bravo във Facebook

Comment

• колеги... аз принципно отдавна съм алфист с леки паузи, но отново съм в Алфа клуба, но този път с 166ца 2.4 jtd, ама се огледах здраво за 159ка! Определено искам да е дизелова и определено да е комби... нз, може би полудядвам, но ми е по- красива от седана!

Чудя се само дали да пусна "новата" ми 166ца или отсега да се втурна за 159ка!

Също така се чудя дали да взема 2.4ката или 1.9 (която и да е ще вземе чипа), но малко повече ме налита към 5 цилиндровата, защото лекотата с която върви моята 166, която е тежичка- надали 1.9 4 цил ще може да я постигне...

И на финал, ако не е много нагло, но може ли някой колега от София, който има 159ка да ми направи един тест- драйв за да видя как е 159чицата и да видя ще я бъде ли 166цата поне малко врме с мен или направи 159 да се втурна да намеря от чужбина...
      Аз ще се отблагодаря подобаващо за тест- драйвът с тест- драйв на някоя и друга бира...
      Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!

Comment

• Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщение
        колеги... аз принципно отдавна съм алфист с леки паузи, но отново съм в Алфа клуба, но този път с 166ца 2.4 jtd, ама се огледах здраво за 159ка! Определено искам да е дизелова и определено да е комби... нз, може би полудядвам, но ми е по- красива от седана!

Чудя се само дали да пусна "новата" ми 166ца или отсега да се втурна за 159ка!

Също така се чудя дали да взема 2.4ката или 1.9 (която и да е ще вземе чипа), но малко повече ме налита към 5 цилиндровата, защото лекотата с която върви моята 166, която е тежичка- надали 1.9 4 цил ще може да я постигне...

И на финал, ако не е много нагло, но може ли някой колега от София, който има 159ка да ми направи един тест- драйв за да видя как е 159чицата и да видя ще я бъде ли 166цата поне малко врме с мен или направи 159 да се втурна да намеря от чужбина...
        Аз ще се отблагодаря подобаващо за тест- драйвът с тест- драйв на някоя и друга бира...
        Въобще не полудяваш, както и при 156 и при 159 комбито е по-готино на външен вид от седана
        Ако "пуснеш" 166-цата има да си я продаваш сума ти време и накрая ще трябва да я подариш на някой селски тарикат за 4-5000 лева, затова ако имаш готови кинти направо си купувай 159...
        Ако си купиш 159, за съжаление и с нея ще береш ядове при продажбата, тъй като просто в България са малко хората които биха дали повече от 5000 лева за каквата и да било Алфа,Ланча или Фиат, което значи дълго съвместно съжителство и голяма загуба на себесетойност
        Относно двигателите, всички твърдят, че 2,4 20V е по-добър за това купе от 1,9 16V и 1,9 8V. Колкото до чипосването, не мисля че първите 2 двигателя имат нужда от него, единствено при 120 коньовата версия има логика.
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Въобще не полудяваш, както и при 156 и при 159 комбито е по-готино на външен вид от седана
          При 156 комбито е по-хубаво, но при 159 не ми харесва колкото седана. Колата е доста широка и комбито ми изглежда като камионче. Това голямо дупе не се връзва с хищния силует на колата, ма иначе комбито е много практично, няма спор.
          2014: Deutschland über alles

Comment

• На мен много ми харесва 159 SW, нещо съм се повредил на тема лайфстайл комбита, но ми е писнало от "класически триобемни лимузини", направо не ща да ги помирисвам повече
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• не знам на Вагон-а дали е правилно да му се вика "комби", макар чи си е такова де .. но като цяло и мен повече ме кефят този тип... още повече че като цяло са и по-функционални ...
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                на семейния съвет единодушно се реши варианта да е 2.4JTD .. дали ше ям дръвото или не ше се види по-нататък ... нека първо да пристигне в БГ идния месец пък после ша му мислим ... иначе като на бат Мъри варианта 1.9 вагон и за мен беше най-удачен, ама екземпляр подобен не попадна за съжаление ..
                ама ,женати знае ли за това????
                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                  ама ,женати знае ли за това????
                  ндам .. за разлика от твойта, мойта знае кви ги върша ..

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                    ндам .. за разлика от твойта, мойта знае кви ги върша ..
                    ''ЪЪП
                    155 осем хиляди клапана 16 вериги
                    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Аз комби не бих си купил, нито ми харесва.Не знам как е при 159, ама при 156 комбито е и с по-малък багажник отгоре на всичкото.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• Малко встрани от темата, ама: с круиз контрол или без е по-икономично, при една и съща скорост?
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
                          Малко встрани от темата, ама: с круиз контрол или без е по-икономично, при една и съща скорост?
                          ми де да знам и аз ... не е ли едно и също ... смисъл темпомата нали е само да не ти се схване крака .. аз поне на служебната Зафира не съм забелязал да прави друго ..

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Аз комби не бих си купил, нито ми харесва.Не знам как е при 159, ама при 156 комбито е и с по-малък багажник отгоре на всичкото.

При 159 не е така,багажника е по-голям от на седана
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
                              Малко встрани от темата, ама: с круиз контрол или без е по-икономично, при една и съща скорост?
                              С Алфа-та имам малко опит, но с друга кола (Опел Корса) ми даваше 0.5л/100 по-малко, което не е кой знае колко, но е разлика.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Аз комби не бих си купил, нито ми харесва.Не знам как е при 159, ама при 156 комбито е и с по-малък багажник отгоре на всичкото.
                                А, на бас, че не е
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X